Dags att sälja din begagnade bil?

Vi köper och 

hämtar din bil!

Vi är snabba, krångelfria och professionella! BILOPP Nordic gör endast snabba, säkra och seriösa affärer. Med fokus på dig som kund!

Trasiga & Krockade bilar

Trasiga- och krockade bilar köpes oavsett skick.

Avställda & Obesiktade bilar

Sälj avställd- eller obesiktad bil. Vi sköter ägarbytet.

Begagnade bilar & Skrotbilar

Få ett högt pris för din begagnade bil eller skrotbil.

Välkommen till Nordens största bilköpare – BILOPP Nordic

Sälja begagnade bilar snabbt och enkelt.

Vi presenterar den revolutionerande tjänsten BILOPP som har utformats för att göra det enkelt för bilägare att få betalt direkt när de säljer sin bil. Med BILOPP får du betalt innan du lämnar över bilnycklarna – direkt till ditt konto utan krångel.

BILOPP gör det enklare, snabbare och bekvämare än någonsin tidigare att sälja en begagnad bil. Dessutom kan du sälja bilen direkt från ditt hem – 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Allt du behöver göra är att ange detaljerna om din bil i vår intuitiva onlineplattform – inklusive modell, märke och årsmodell – och inom några minuter ger vi dig en värdering av vad din bil är värd. Sedan tar vi hand om resten! 

SÄLJ BILEN PÅ 10 MINUTER

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi vid intresse!

Varför välja oss?

Vi är det självklara valet när det kommer till bilförsäljning av begagnade bilar. BILOPP är Nordens största och snabbaste bilköpare! Med vår kompetens, erfarenhet och serviceinriktade mindset kan du lita på att vi hjälper dig hela vägen, tryggt och säkert. – Bilförsäljning när det är som bäst helt enkelt!

Trygghet & Kvalitet

BILOPP:s system är uppkopplade med Europas största Trafikverk. Vi är en seriös bilköpare som vill att du känner dig och trygg och säker när vi köper din bil.

Bred kompetens & erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet inom branschen och bilförsäljning kan du lita på att vi värderar ditt fordon efter rätt förutsättningar och gör en rättvis bedömning.

100% Kundnöjdhet

Vi på BILOPP tar hand om våra kunder från början till slut – även efteråt ifall så önskas. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd.

Vi hämtar bilen på plats i hela Norden med omnejd

På BILOPP Nordic gör vi det enkelt för dig att göra dig av med din bil utan krångel. Vi köper bilar i sitt nuverande skick och tar hand om allt pappersarbete åt dig; inga dolda avgifter eller extra kostnader. Vi erbjuder effektiv och säker biltransport och du får betalt samma dag. Så vad väntar du på? Kontakta oss idag för att både sälja din bil och få betalt snabbt! Vi gör livet lite enklare! Lita på att vi gör bilköpsprocessen stressfri.

Vi köper din bil oavsett skick!

Vi är specialister på bilköp. När du säljer din bil till oss kan du vara säker på att allt sköts enligt Transportstyrelsens regelverk. Vi köper bilar i nuvarande skick, även bilar med defekta motorer, trasiga växellådor, kollisionsskador, kostsamma fel och reparationer. Även om vi inte köper alla bilmodeller så köper vi de flesta! Vi förbehåller oss dock rätten att avböja köpet av din bil.

»

Vi har nöjda kunder över hela Norden!

På BILOPP förstår vi hur stressigt och svårt det kan vara att sälja en bil. Därför gör vi det enkelt, lätt och bekvämt för dig att göra dig av med din bil utan krångel. Vi tar hand om allt pappersarbete från betalning till transport. Så kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att bli av med din bil snabbt och säkert. Ta kontakt nu och gör livet lite enklare. Vi är här för att hjälpa dig, lita på oss för den bästa bilköpsupplevelsen.

»

Kontakta oss så får du ett bra priserbjudande

Vi hanterar inte bara hela processen för bilköp och hämtning av bilen, utan erbjuder även omfattande administrativt stöd! Det inkluderar registrering och överföring av äganderätten på fordonet, snabb besiktning vid behov och alla andra nödvändiga krav. Vi är din personliga bilpartner för en stressfri upplevelse!

»

Fyll i dina uppgifter

Så kontaktar vi dig med en kostnadsfri bilvärdering!

Sälj din bil inom 10 minuter!

Ring oss: 010-177 57 77

Vi köper din bil oavsett skick!

Alla begagnade bilar är av intresse; trasiga, defekta, avställda, obesiktade, krockade med flera. Välkommen till BILOPP!

"Riktigt bra bemötande och tillmötesgående. Trots att det var min första bilförsäljning så stötta dom mig genom hela processen och förklarade allting tydligt!"

 

 

Diego K, Kund – från Hitta