Experter på snabb bilvärdering

Värdera bil online – Snabbt och enkelt!

Vill du sälja din bil? BILOPP Nordic värderar din bil online – helt kostnadsfritt. Inom 1 timme får du svar från en av våra erfarna bilhandlare. Slipp krångel och sälj begagnad bil tryggt och enkelt hos oss. Som Nordens snabbaste bilköpare hämtar vi upp din sålda bil inom endast ett dygn. Lita på oss för en smidig och pålitlig bilaffär!

Sälja bilen snabbt

Bilvärdering online – direkt i mobilen

Hur går jag tillväga för att värdera och sälja bil genom BILOPP?

  1. Berätta så mycket som möjligt om din begagnade bil.
  2. Ring in och få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
  3. Vi betalar med Swish för en säker och smidig transaktion.
  4. Bilhämtning och administration ingår vid försäljning av bil!

Fyll i kontaktformuläret

salj begagnad bil stockholm - Bilopp Nordic

Hur utvärderar BILOPP begagnade bilar online?

På endast några minuter kan du värdera bil online hos oss på BILOPP. Genom att vi analyserar faktorer som bilens reg nr, årsmodell, skick, körsträcka och märke kan vi ge en pålitlig värdering som tar hänsyn till liknande bilar på marknaden. Genom detta ger vi våra kunder en trygghet i att de betalar rätt pris för sin begagnade bil – dessutom ingår kostnadsfri upphämtning i hela Norden.

Värdera bilen gratis online eller genom att ringa in till oss på BILOPP!

Vill du ta reda på bilens värde? Värdera din bil direkt hos BILOPP

Letar du efter en enkel och snabb bilvärdering online direkt från soffan? Ring oss på BILOPP så ger vi dig ett bud inom 10 minuter på telefonen. Vi tar sedan hand om allt administrativt arbete och betalar ut beloppet till dig direkt via Swish. Med oss är det enkelt att genomföra en bilvärdering. Låt oss hjälpa dig att få det bästa värdet för din bil på bara några minuter!

Låt oss värdera din bil: Gratis bilvärdering på 10 minuter – ring oss direkt!

vi koper trasiga bilar
Salj bilen snabbt

Vi sköter hela bilaffären när vi köper din bil online!

När du väljer att sälja din bil till BILOPP behöver du inte längre oroa dig för att vara i kontakt med oseriösa privatpersoner eller spendera tid på långa förhandlingar. Efter godkänd bilvärdering sköter vi hela bilaffären åt dig, upplev en simpel och krångelfri bilaffär. Vi tar hand om allt administrativt arbete och ser till att ägarbytet sker smidigt och enkelt. Det spelar ingen roll om din bil är avställd eller obesiktad, vi tar hand om allt. Välj oss för att få en trygg och säker försäljning av din begagnade bil, utan några bekymmer.

Få en snabb bilvärdering online och låt våra bilhandlare ta reda på bilens värde, direkt från soffan. Dessutom ingår kostnadsfri bilhämtning vid försäljning i hela Norden.

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon!

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på bilens skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare och privatpersoner! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. Även om bilen står på verkstad eller befinner sig i annan ort.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! 24/7 – alla dagar om året.

Bilhandlare-sverige - Bilopp Nordic
nojda kunder bilopp

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!

 

Isabelle B

Kund hos BILOPP

Läs mer recentioner på Hitta

Värdering bil Online

Få bästa prisförslaget vid bilvärdering hos oss idag! 

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Värdera din bil hos oss och få en kostnadsfri värdering av din bil. Vi är en pålitlig och trygg bilhandlare som står vid din sida genom hela processen. Med oss slipper du allt krångel och får en smidig upplevelse. Vi är dedikerade att hjälpa dig att få det bästa värdet för din bil. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det bästa av din bilvärdering.

Pålitliga bilpriser och
enkel bilvärdering.

Värdera bilen online enkelt utan något krångel. Vi på BILOPP är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett konkurrenskraftigt pris när de köper eller säljer sin bil hos oss.

Jämfört med andra bilhandlare på marknaden har vi gjort det till vår mission att ge våra kunder en rättvis och lönsam upplevelse. Genom att använda vår erfarenhet och kunskap om marknaden kan vi ge våra kunder en mer exakt värdering av deras bil och samtidigt erbjuda ett försäljningspris som sticker ut från mängden.

Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder, och detta innebär att vi alltid strävar efter att ge dem det bästa möjliga priset på marknaden. Dessutom har vi valt att hjälpa våra kunder på allra bästa sätt genom att plocka upp bilen kostnadsfritt i hela Norden inom ett dygn. Snabbare och enklare bilförsäljning finns det inte!

Få det bästa priset för din begagnade bil.

Värdering av bil är en viktig del i försäljningsprocessen och kan avgöra hur mycket pengar du får ut av försäljningen. Ta reda på ditt fordons andrahansvärde redan idag!

Vi på BILOPP erbjuder gratis bilvärdering där du får ett prisförslag inom 10 minuter när du ringer in till oss direkt, skickar du in en förfrågan digitalt genom vårt formulär återkommer vi senast inom 24 timmar med ett prisförslag. När du kontaktar oss behöver vi generell information om din begagnade bil, så som reg nr, miltal samt annan nödvändig information som skador och liknande.

För att säkerställa att du får det bästa möjliga priset, behöver vi få in ditt reg nr bil samt att du berättar så mycket som möjligt om din begagnade bil. Våra bilhandlare kommer ta hänsyn till alla faktorer för att ge dig den mest exakta värderingen av din bil.

Sälja bilen snabbt hos BILOPP!

Välkommen till BILOPP – din pålitliga bilhandlare som verkar i hela Norden. Vi är dedikerade till att erbjuda en smidig och pålitlig upplevelse när du vill sälja din begagnade bil online.

Hos oss kan du vara trygg med att vi alltid genomför en noggrann utvärdering av din bil för att kunna ge dig det bästa möjliga priset. Vi förstår vikten av att få rättvis bilvärdering och en snabb försäljning. Genom att samarbeta med oss kan du förvänta dig professionell service och en transparent process.Vi tar hand om allt administrativt och strävar efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Lita på oss för en pålitlig och effektiv försäljning av din begagnade bil. På BILOPP är vi intresserade av de flesta bilar, oavsett märke, modell eller skick. Skicka in din efterfrågan av bilvärdering till oss och vi återkommer till dig inom 24 timmar.  Så skicka in ditt reg nr och allmän information till oss redan idag!

Vad är min bil värd? Pålitlig bilvärdering

Vi förstår att många är nyfikna på bilens andrahandsvärde. Oavsett om du vill sälja din bil av ekonomiska skäl eller överväger att köpa en ny kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder en gratis bilvärdering som ger dig insikt i bilens aktuella värde. 

Om du är intresserad av att sälja din bil, oavsett anledning, är vi här för att hjälpa dig på BILOPP. Vi förstår att det finns olika skäl till att överväga att sälja din bil, och vi är dedikerade till att göra processen så smidig som möjligt för dig. Med vår långa erfarenhet som bilhandlare är vi väl medvetna om bilens andrahandsvärde. Vi tar hänsyn till faktorer som märke, modell, skick och efterfrågan på marknaden för att kunna ge dig en rättvis värdering av din bil. Vårt mål är att du ska få det bästa möjliga priset för din bil.

När du väljer oss på BILOPP kan du vara trygg med att vi tar hand om hela affären. Vi tar hand om allt administrativt och hjälper dig med överföringen av ägandeskap. Våra dedikerade bilhandlare är här för att svara på dina frågor och erbjuda bästa möjliga hjälp!

transportstyrelsen
swish
SEB
nordea
bilvision

FAQ – Frågor & svar om bilvärdering

Här är några vanliga frågor och svar:

Kostar det något att värdera bil online hos er?

Vi på BILOPP erbjuder kostnadsfri bilvärdering online för våra kunder. Det innebär att du kan få en exakt värdering av din bil utan att det kostar dig något. Våra erfarna bilhandlare är experter på bilmarknaden och har därför koll på marknadspriserna och kan ge dig ett rättvist och konkurrenskraftigt värde på din begagnade bil. Du behöver inte längre oroa dig för att betala för en värdering som kanske inte är korrekt. Skicka in en förfrågan för gratis och pålitlig bilvärdering online med svar inom 24 timmar.

Blir jag debiterad någon avgift om jag väljer att inte sälja bilen efter värdering?

Svar nej, du blir inte debiterad någon avgift. Vår bilvärdering är obunden, vilket innebär att du smidigt och enkelt kan ta reda på bilens värde innan du väljer att sälja den vidare.

Kan jag sälja en bil som har kredit kvar?

Ja, med BILOPP kan du sälja din bil även om det finns ett lån kvar på den. Vi tar över lånet och sköter allt administrativt arbete för att göra processen så smidig som möjligt för dig. Vi gör en snabb och enkel värdering av din bil, och om du är nöjd med vårt pris, tar vi över både bilen och det kvarvarande lånet. Du kan lita på oss för en säker och pålitlig bilförsäljning, oavsett om det finns ett lån kvar på din bil eller inte. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster.

Hur vet jag värdet på min bil?

För att få reda på värdet på din bil kan du genomföra en bilvärdering online hos oss på BILOPP. Det finns flera faktorer som påverkar värdet på din bil, som exempelvis ålder, miltal, skick, utrustning och historik. Genom att genomföra en bilvärdering hos oss får du en realistisk uppskattning av bilens värde baserat på marknadspriset och dess skick!

Vad händer efter min bilvärdering?

Efter din bilvärdering hos oss kommer våra bilhandlare göra en grundlig genomgång av de kommande stegen i processen. Vi sköter allt administrativt arbete och förbereder alla nödvändiga dokument för försäljningen. Betalningen av din bil sker genom Swish innan vi har plockat upp den. Efter detta bokar vi sedan in en tid som passar dig för att hämta din bil. Du kan vara säker på att vi kommer att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Så efter din bilvärdering, kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta resten.

Vad höjer värdet på en bil?

Genom att ge din bil rätt underhåll och skötsel kan du öka andrahandsvärdet på den. För att säkerställa detta, se till att spara alla dokument som servicebok, besiktningsprotokoll och verkstadsfakturor. Med en väl dokumenterad historik kan du öka bilens värde och göra en snabb försäljning lättare. För oss på BILOPP är alla bilar av intresse, oavsett om du bockar av alla punkter ovan eller inte. Genomför en bilvärdering hos BILOPP redan idag!

Är en bilvärdering bindande?

Vår bilvärdering är inte bindande. Om du inte accepterar det erbjudna priset behöver vi inte gå vidare. Däremot erbjuder vi konkurrenskraftiga priser, vilket gör att majoriteten visar intresse. Vår ambition är att ge dig bästa möjliga erbjudande för din bil utan krav på bindande avtal!