NORDENS SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ SKROTBILAR TILL OSS

Har du problem med att sälja din skrotbil? Vi köper alla skrotbilar från 2010 samt nyare – oavsett märke, modell eller om den är krockskadad. På BILOPP kan du förvänta dig en otroligt snabb svarstid och bilhämtning inom 24 timmar – en marknadsledande tjänst som skiljer oss från andra.

Vi köper och tar hand om din skrotbil

Hur går jag tillväga för att sälja min skrotbil genom er?

  1. Berätta så mycket som möjligt om din begagnade bil.
  2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
  3. Vi betalar med Swish för en säker och smidig transaktion.
  4. Bilhämtning ingår i vid försäljning!

.

Bilskrot & Bildemontering – Skrota bilen få ersättning!

Har du svårt att bli av med din skrotbil? Då behöver du inte leta längre! På BILOPP Nordic köper vi skrotbilar från 2010 och nyare modeller – oavsett märke! Vad som är ännu bättre är vår otroligt snabba responstid och vår hämtningstjänst inom 24 timmar: en marknadsledande fördel som skiljer oss från konkurrenterna.

Med oss kan du vara säker på att ditt problem kommer att hanteras på ett effektivt sätt!

 

Även krockskadade bilar köpes direkt! Med Swish!

Vi kan ge dig ett snabbt, säkert och bekvämt sätt att omvandla din skrotbil till pengar – utan krångel! Kontakta oss i dag för att få en offert på din skrotbil. Vi accepterar också alla typer av betalningsmetoder, inklusive Swish.

Vi är också stolta över vår utmärkta kundservice – så om du har några frågor eller funderingar i något skede av processen, tveka inte att ta kontakt så hjälper vårt team dig mer än gärna.

Ta det lungt! Vi tar hand om skrotbilsaffären

Att sälja bilen på nätet har aldrig varit enklare eller bekvämare än med vår biltjänst. Vi köper din trasiga bil på nolltid! Med vår biltjänst får du hela paketet utan att någonsin behöva lämna hemmet – vi gör allt arbete åt dig så att du kan koncentrera dig på det som verkligen är viktigt. Så luta dig tillbaka, slappna av och låt oss ta hand om hela affären.

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP Nordic får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Vill du sälja skrotbilen snabbt? 10 min?

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Att sälja din skrotbil kan vara en tidskrävande och stressig process. På BILOPP Nordic erbjuder vi dig ett snabbt, pålitligt och bekvämt sätt att omvandla ditt oanvända fordon till pengar på nolltid! Vårt erfarna team är väl medvetna om värdet på varje bil eller del och ser till att du får bästa möjliga pris.

Inte för att nämna vår marknadsledande 24-timmars hämtningstjänst – vilket gör det ännu mer problemfritt och stressfritt!

Sälj din bil enkelt och tryggt med oss.

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vi ser till att din skrotbil hanteras på bästa möjliga sätt. Vårt team av proffs ger dig alla nödvändiga dokument plus en karta som visar var du enkelt kan lämna ditt fordon på ett tryggt och säkert sätt.

Alla betalningar sker via Swish, vilket garanterar att du får dina pengar utan krångel eller förseningar. Kontakta oss nu för att få en offert på din skrotbil! Du kommer att bli glad att du gjorde det – det garanterar vi!

Låt BILOPP Nordic vara din one-stop shop för bilförsäljning

Har du ett krockat fordon eller skrotbil som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Vi erbjuder ett snabbt, bekvämt, säkert och pålitligt sätt att omvandla alla oanvända fordon till pengar utan att behöva oroa dig för komplicerat pappersarbete eller tidskrävande inspektionsprocesser. Vårt erfarna team är väl medvetna om värdet på varje bil eller del och ser till att du får bästa möjliga pris. Vi erbjuder också omfattande administrativt stöd för alla ytterligare dokument som behövs för transaktionen – vilket gör den ännu mer stressfri. Låt BILOPP Nordic vara din one-stop shop när du säljer din skrotbil!

Börja idag – Kontakta oss nu och upplev en snabb och problemfri transaktion! Sälj ditt fordon snabbt och säkert hos BILOPP Nordic. Vi erbjuder en effektiv tjänst som garanterar betalning inom 24 timmar efter godkännande och upphämtning – så vänta inte längre, kontakta oss idag för att komma igång!

Vi Köper skrothögen direkt! Sälj din skrotbil till oss

Vi är verksamma i hela Norden, men huvudsäte i Sverige, vi hjälper dig från kontakt till sålt fordon.

Vänta inte längre – sälj din skrotbil med BILOPP Nordic redan idag. Vi erbjuder en säker och problemfri lösning för att omvandla din skrotbil till pengar. Med vårt erfarna team som sköter allt pappersarbete och Swish-betalningar som accepteras för snabb kontant betalning vid leverans, kan du lita på att vi får det bästa priset för ditt fordon utan komplicerat pappersarbete eller långvariga inspektioner. Kontakta oss nu för att uppleva en snabb och bekväm transaktion som garanterar betalning inom 24 timmar efter godkännande och upphämtning! Låt BILOPP Nordic vara din one-stop shop när du säljer din skrotbil. Kom igång idag och börja förvandla den gamla metallen till pengar! Välj BILOPP Nordic för en proffsig och personlig service vid försäljning av din bil.

Med Swish-betalningar accepterade för snabb kontant betalning vid leverans har det aldrig varit enklare att omvandla din skrotbil till pengar. Så börja idag genom att ta kontakt med oss!

 

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar om skrotbilar ”skrothög”

Här är några svar på vanliga frågor.

Hur fungerar det att sälja sin skrotbil till BILOPP Nordic?

Att sälja sin skrotbil till BILOPP Nordic är enkelt och bekvämt. Du berättar för oss om bilen genom vår onlineformulär eller via telefon, vi ger dig ett prisförslag och om du godkänner priset hämtar vi bilen gratis.

Vad är kraven för att sälja sin skrotbil till BILOPP Nordic?

Kraven för att sälja en skrotbil till BILOPP Nordic är att bilen ska vara en skrotbil enligt definitionen, det vill säga att bilen inte längre är drivbar och att den inte längre kan användas på vägarna

Kan jag sälja en bil som har krockats eller har stora skador till BILOPP Nordic?

Ja, vi köper även bil som har krockats eller har stora skador. Viktigt är att du beskriver bilens skick så exakt som möjligt så vi kan ge ett rättvist pris.

Hur snabbt får jag pengar för min skrotbil efter att jag har sålt den till BILOPP Nordic?

Vi betalar med Swish, så du får pengarna för din bil direkt efter bilhämtningen.

Ska jag ta bort bilens nummerplåtar innan jag säljer den till BILOPP Nordic?

Nej, du behöver inte ta bort bilens nummerplåtar. Vi tar hand om alla formaliteter kring avregistrering av bilen.

Sker bilhämtningen gratis när jag säljer min skrotbil till BILOPP Nordic?

Ja, bilhämtningen är alltid gratis när du säljer din skrotbil till Bilopp Nordic.