NORDDENS SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ DIN TRASIGA BIL NU!

Har du problem med att sälja din trasiga bil? På BILOPP köper vi alla bilar – oavsett märke, modell eller om den är trasig. Vi är en erfaren bilköpare som är väl medvetna om att alla bilar har en högt andrahandsvärde! och ger det priset som bilen förtjänar! På BILOPP Nordic kan du förvänta dig en otroligt snabb svarstid och bilhämtning inom 24 timmar – en marknadsledande tjänst som skiljer oss från andra.

Vi köper din defekta bil

Såhär går det till att sälja trasig bil genom BILOPP Nordic

1. Berätta så mycket som möjligt om din trasiga bil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
3. Vi betalar med Swish för en trygg och smidig transaktion.
4. Bilhämtning inom 24 timmar ingår vid försäljning!

Sälja trasig bil oavsett skick Snabbt & Enkelt!

Har du problem med att sälja din trasiga bil? Vi köper alla bilar – oavsett märke, modell eller om den är trasig. Vi är en erfaren bilköpare som är väl medvetna om att alla bilar har en högt andrahandsvärde! och ger det priset som bilen förtjänar! På BILOPP Nordic kan du förvänta dig en otroligt snabb svarstid och bilhämtning inom 24 timmar – en marknadsledande tjänst som skiljer oss från andra.

Även defekta bilar Köpes direkt!

Att sälja bilen på nätet har aldrig varit enklare eller bekvämare än med vår biltjänst. Vi köper din trasiga bil på nolltid! Med vår biltjänst på BILOPP Nordic får du hela paketet utan att någonsin behöva lämna hemmet – vi gör allt arbete åt dig så att du kan koncentrera dig på det som verkligen är viktigt. Så luta dig tillbaka, slappna av och låt oss ta hand om hela affären.

Vill du sälja bilen snabbt? Vi köper bilar online

Vi är stolta över vårt team på BILOPP Nordic! Vi är erfarna bilsäljare och har samlat på oss kompetens genom alla år som vi har varit aktiva i bilbranschen. För att inte tala om att var och en av våra experter har den kunskap som krävs för att korrekt uppskatta värdet på en bil – man kan säga att VI har fingret på pulsen när det gäller bilvärderingar!

Med oss vid din sida kan du vara säker på att du får en rättvis värdering som tar hänsyn till olika betydelsefulla delar på din bil.

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP Nordic får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Vi köper din avställda bil omgående!

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Snabb och seriös aktör – Sälj bilen snabbt
På BILOPP Nordic är vi väl medvetna om hur komplicerat och svårt det kan vara att sälja bilen.
Speciellt när det kommer till privat bilförsäljnig och oseriösa privatpersoner. Undvik komplicerade privatpersoner som ska testköra, få ner priser och klaga på trasiga delar. Vi köper din bil oavsett skick och kvalitet.

Testa vår tjänst redan idag! Skicka in en förfrågan med all information om din nuvarande bil – vi återkommer inom 10 minuter med en kostnadsfri värdering om vad vi är villiga att betala för din bil. Dessutom hämtar vi bilen inom 24 timmar efter godkänd och genomförd affär.

Smidig & trygg transaktion med Swish

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Då vi sköter hela affären online görs även betalningen av bilen på samma sätt! Det innebär att vi betalar ut kostnaden för bilen genom Swish. Det är en trygg och säker app som möjliggör en omgående utbetalning. Dessutom behöver du inte ge ut till kontonummer eller andra betalningsuppgifter till oss. Det enda som krävs är ditt telefonnummer.

En snabbare, smidigare och prisvärd affär blir svårt att hitta! Kontakta oss gärna vid fler frågor eller funderingar angående betalningen för din bil. För oss på BILOPP Nordic är det viktigt att du som kund känner dig trygg i varje steg!

Vi Köper din defekta bil & fordon!

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

På BILOPP Nordic förstår vi vikten av att få en bra affär när det gäller att sälja din begagnade bil. Vår kunniga personal är engagerad i att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din försäljning genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser i utbyte mot ditt fordon. Vi tar emot alla märken och modeller av fordon, från små hatchbacks ända upp till lyxiga SUV:er.

Dessutom ger vår problemfria process dig mer tid för annat – inga långa formulär att fylla i eller fult köpslående inblandat! Så om du letar efter ett snabbt, enkelt och pålitligt sätt att sälja din begagnade bil, så leta inte längre än till BILOPP Nordic – vi köper din begagnade bil!

Skräddarsydd & personlig försäljning.

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Sök inte längre – BILOPP Nordic är här för dig! Vi köper din begagnade bil, oavsett märke och modell. Vårt expertteam förstår att varje bil är annorlunda och kommer därför att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris. Med vår snabba och okomplicerade process kan du få din bil såld på nolltid.

Slösa inte tid på att hantera potentiella köpare eller onlineauktioner, utan låt oss ta hand om allting redan idag och låt oss ge dig ett bra pris på din begagnade bil.

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar

Här är några svar på vanliga frågor.

Kort om BILOPP Nordic

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Bilopp AB organisationsnummer 559193-9722, grundat 2019 i Stockholm. Vi köper och hämtar bilar i hela norden oavsett skick.  Vi har sedan dess växt och blivit en konkurrenskraftig aktör, med fokus på inköp av bilar. Vi är specialiserade på att köpa bilar, vi köper alla bilar i befintligt skick.

Hämtar ni bilar i hela Sverige?

Ja, självklart. Vårt företag hämtar din bil oavsett skick! Om det är körförbud, avställd, krockad eller till och med om den står på verkstad.

Hur säljer man bilen till er?

Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan. Våra kunniga inköpare ger dig ett prisförslag. Godtar du vårt erbjudande kan vi åka ut direkt där bilen står och köpa den på plats eller så köper vi bilen direkt via telefon. Du behöver inte åka till oss och visa upp bilen, det tycker vi är krångligt för dig! Du får din betalning direkt och vi har flera betalningsmetoder. När du väl fått pengarna så utför vi ägarbytet & sköter allt pappersarbete. Vi hämtar bilen med vår bärgningsbil. Står din bil på en bilverkstad så ordnar vi hämtning. Vi köper bilar över hela Sverige.
Hur betalar ni?

Vi betalar alltid först, därefter hämtar vi bilen. Vår köpprocess är mycket enkel och smidig. Vi köper din bil och betalar omgående via Swish, banköverföring eller kontant på plats.

Distansköp - Sälj bilen från soffan.

Vi är Sveriges snabbaste bilköpare och det står vi för. Vi köper din bil direkt via telefon. Så enkelt är det, Ja du läste rätt. Godtar du vårt pris direkt så har du pengarna på kontot inom 5 minuter. Vi sköter anmälan till Transportstyrelsen och hämtar bilen helt kostnadsfritt över hela landet.

Köper ni alla bilar?

Nej inte riktigt. Vi köper de flesta bilarna. Vi har inga krav på bilens skick och funktionalitet. Vi köper bilar med trasig motor, krockskadade bilar, taxibilar, entusiastbilar, veteranbilar och arbetsbilar. Vi förbehåller oss rätten att tacka Nej till vissa inköp där vi anser att det inte är lönsamt. OBS att vi kan tacka nej till köp av din bil!

Svar inom 10 minuter

Vi besvarar din förfrågan inom 15 minuter om din bil är av intresse för oss. Skickar du en förfrågan sent på kvällen får du svar nästkommande dag. OBS du kan alltid ringa till oss om du vill ha svar snabbare.

OBS vi besvarar endast din förfrågan om bilen är intressant för oss.

Köper ni bilen eller säljer ni den åt mig?
Nej, vi köper din bil rakt av. Du behöver inte vända dig till komplicerade auktionstjänster, budgivartjänster eller Blocket där det kryllar av oseriösa privatpersoner. Allt detta är tidskrävande, Bilado är tjänsten för dig som vill sälja bilen utan att behöva vänta.