NORDENS SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ BILAR FRÅN DÖDSBON

Det kan vara svårt att veta hur man ska gå vidare efter ett dödsfall, speciellt när det kommer till att sälja vidare ägodelar som exempelvis bilar. Tack och lov finns BILOPP här för dig och föreklar hela säljarprocessen. Dessutom hämtar vi upp bilen inom 24 timmar i hela Norden.

Vi köper och tar hand om bil från dödsbo

Hur går jag tillväga för att sälja bil från dödsbo genom BILOPP?

  1. Berätta så mycket som möjligt om din begagnade bil.
  2. Ring in och få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
  3. Vi betalar med Swish för en säker och smidig transaktion.
  4. Bilhämtning ingår vid försäljning!

Gratis bilvärdering – sälj bilen och få ersättning!

På bara några minuter kan du få exakt bedömning av bilens värde – helt kostnadsfritt! Allt som krävs är att du skickar in information om bilen som ska säljas. Efter att vi har bedömt bilens värde, tillämpar vi ett konkurrenskraftigt försäljningspris tillsammans med gratis upphämtning!

Det har aldrig varit enklare att sälja bilen!

Sälj din bil och få betalt direkt. Med Swish!

Vår tjänst erbjuder ett snabbt, säkert och bekvämt sätt att omvandla din begagnade bil till pengar – utan krångel! Efter godkänd bilvärdering betalar vi smidigt och enkelt ut ersättningen genom appen Swish. Vi betalar alltid ut ersättning direkt, till och med innan vi plockar upp bilen.

Om du fortfarande har lån på bilen betalar vi ut ersättningen direkt till långivaren. Värdera din bil redan idag!

Ta det lungt! Vi hanterar hela bilförsäljning i samband med dödsbo.

Allt du behöver tänka på är att skicka in en förfrågan och informera oss om bilens allmänna skick. Om bilen är relativt ny brukar det inte vara några problem att sälja bilen snabbt och enkelt, men om den är gammal, defekt eller har skador kan det vara svårare att sälja bilen. Vi köper din bil oavsett skick! Så oavsett om bilen har krockskador, trasig kamrem eller något annat defekt köper vi din bil.

Få en snabb bilvärdering online och låt våra bilexperter återkomma med bilens värde, utan att du behöver ta bilen någonstans.

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från ägarbyte till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Sälja bil snabbt från dödsbo

Vill du sälja begagnat fordon? Vi köper bilar och fordon i hela Norden med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för bilar.

När en person avlider blir hans eller hennes ägodelar och ekonomiska förpliktelser en del av dödsboet. Om du ansvarar för en avliden persons dödsbo kan försäljning av bilen vara ett utmärkt sätt att generera pengar till bodelningen.

Du agerar som ombud och får pengar på dödsboets vägnar från försäljningen som sedan måste fördelas mellan arvingarna innan de kan ha något värde. Som dödsbodelägare kan du sälja bilen till både privatpersoner och bilhandlare. Det är här vi från BILOPP kliver in – vi köper och hämtar bilar i hela Norden.

Sälja bil med skulder kvar.

Vi köper din bil även om den inte är avbetald, det vill säga om det finns skulder och finansiering kvar på den. BILOPP gör det smidigt och enkelt att sälja begagnad bil.

I dessa lägen betalar vi ut den resterande summan som är kvar och avtalad på bilen. Detta kan sedan användas för att betala av eventuella skulder till dödsboet. På samma sätt kan egendom och ägodelar likvideras för att täcka ett dödsbos skulder. När alla skulder har reglerats går eventuella överblivna tillgångar till arvingarna som en del av deras arv.

När det gäller att sälja ett fordon från dödsbo erbjuder vi på BILOPP en idealisk lösning, eftersom det bara krävs några få steg för att du ska få bilvärdering och sälja bilen. Självklart hjälper vi till med ägarbyte och upphämtning av bilen, så du kan fokusera på andra delar i processen, i lugn och ro.

Vad är en bouppteckning? 

Vill du sälja begangad bil från dödsbo? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Vid dödsfallet måste den avlidnes familj ta hand om fördelningen av tillgångarna. För att slutföra denna process krävs också att man upprättar antingen ett bouppteckningsregister eller ett dödsbo-register. De två alternativen är utformade för att ge ytterligare information om vem som äger dödsboet och om dess ekonomiska ställning.

En bouppteckning är ett omfattande register över tillgångar och skulder i ett dödsbo. Anmälan kommer dock bara till användning när det inte finns tillräckligt med resurser för att täcka begravningskostnader eller avgifter för att reglera dödsboet – till exempel om det inte innehåller någon fast egendom.

Vi köper er bil från dödsbo direkt! Sälj bilen till BILOPP.

Vi är verksamma i hela Norden, med huvudsäte i Sverige, vi hjälper dig från kontakt till sålt fordon!

Att göra sig av med en gammal bil kan vara ganska besvärligt, och det finns många saker att tänka på. För att komma igång behöver du en övergripande bedömning av hur bilen fungerar. Det första steget är att hitta det bästa priset för din bil, detta utifrån modell och skick. Det innebär att du behöver skriva annonser, svara på e-post och telefonsamtal, provkörningar eller diskutera med lokala återförsäljare för att förhandla om priset.

Med vår tjänst på BILOPP sköter vi allt detta åt dig och tar bort din huvudvärk. Vi erbjuder alltid ett fördelaktigt pris, vilket innebär att du endast behöver ha kontakt med oss. Vi underlättar hela bilförsäljningen för dig!

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & svar om begagnade bilar

Här är några svar på vanliga frågor.

Vem äger bilen vid dödsfall?

När en fordonsägare avlider måste dödsboet avregistrera den avlidnes fordon och överföra det till en dödsbodelägaren. Om detta inte görs kommer fordonet att förbli registrerat på den avlidne, oavsett hur länge det har gått sedan dödsfallet. Fordonet kan beskattas, försäkras och inspekteras utan att byta ägare.

Hur säljer jag bilen snabbt från dödsbo?

Vi köper din begagnade bil med omnejd. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfri bilvärdering. Dessutom igår det en kostnadsfri upphämtning inom 24 timmar. Med BILOPP Nordic blir det enkelt att sälja bilen!

Kan jag sälja en bil som har krockats eller har stora skador till BILOPP?

Ja, vi köper även bil som har krockskador eller andra defekta problem. Viktigt är att du beskriver bilens skick så exakt som möjligt så vi kan ge ett rättvist pris från första början. 

Går det att sälja bil från dödsbo innan bouppteckning är registrerad?

Redan innan en bouppteckning har registrerats är det tillåtet att göra sig av med egendom som tillhör dödsboet. Så länge alla intressenter är överens kan du till och med sälja vissa rörliga föremål, som exempelvis bilar. Få en kostnadsfri bilvärdering inom 24 timmar av oss på BILOPP!

Behöver bilen vara besiktad innan jag säljer den?

Nej, det behöver den inte vara. Vi sköter alla formaliteter kring bilen, dessutom hämtar vi den kostnadsfritt i hela Norden. 

Är bilhämtning gratis när jag säljer begagnad bil till BILOPP Nordic?

Ja, bilhämtningen är alltid kostnadsfri när du säljer din begagnade bil till Bilopp Nordic.