Nordens SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ AVSTÄLLD BIL NU!

Att sälja avställd bil som bara står och samlar på sig damm? Vi på BILOPP köper din avställda bil oavsett skick! Omvandla din huvudvärk till pengar hos oss på BILOPP. Kontakta oss idag via telefon så får du svar inom 10 minuter.

Vi köper alla bilmärken och modeller

✔️Prisförlag 10 minuter   ✔️Gratis bilhämtning   ✔️Betalar med swish

Vi köper din avställda bil direkt!

Såhär går det till när vi köper din bil:
1. Berätta så mycket som möjligt om din bil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.

3. Vi betalar med Swish! Säker & smidigt!
4. Bilhämtning inom 24 timmar vid såld bil.

Vill du bli av med din avställda bil? Sälj din bil till BILOPP!

Om du någonsin har lagt ut din bil till försäljning är du väl medveten om de många faktorer som måste beaktas. Speciellt om bilen är avställd, har skador som behöver repareras eller defekta fel. Det är här BILOPP kliver in i bilden, men en snabb och smart lösning: att sälja din gamla bil till oss! Vi gör processen snabb, smidig och fri från stress. Du behöver inte oroa dig för att hitta en ny ägare till din bil, eftersom vi mer än gärna köper din bil.

Enkel bilaffär – pengarna på kontot direkt!

På BILOPP gör vi bilaffären till en enkel process – utan något krångel! Vid köp av bil sätter vi in pengarna direkt på kontot. Detta för att du ska få din ersättning för bilen så snabbt som möjligt. Efter genomförd utbetalning kommer vi ut och hämtar bilen inom 24 timmar. Med oss är det en enkel bilaffär – ingen väntan, bara omedelbart köp!

Ta det lungt! Vi tar hand om allt hela bilaffären

Dessutom tar vi hand om allt pappersarbete, registrering och besiktning (om det inte redan är klart). Det enda som krävs är att du har registreringsbeviset del 2 (gula pappret) med dig. Saknar du detta? Ingen fara – det är enkelt att få det utskickat av transportstyrelsen. Vi på BILOPP sköter alla steg på vägen!

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Kostnadsfri upphämtning av såld bil – upphämtning

Har du ett gammalt eller begagnt fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

På BILOPP förstår vi vikten av att få en bra affär när det gäller att sälja din begagnade bil. I vår tjänst ingår bekvämligheten av att någon annan hämtar din bil utan extra kostnad – och snabbt! Med det sagt behöver du inte oroa dig om att behöva åtgärda skador eller om bilen är avställd. Vi hämtar din sålda bil kostnadsfritt inom 24 timmar efter genomfört och godkänt köp. Vårt mål är att göra bilköpet så stressfritt som möjligt och detta löfte kan hjälpa till att lätta på den bördan.

Personlig och professionell service – bilförsäljning

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Vi vet att varje bil och dess ägare är unik, och därför erbjuder vi personlig service som är skräddarsydd för din upplevelse. Ingen affär är någonsin likadan och det förstår vi, så vi erbjuder den prissättning och hjälp som passar bäst för din situation. Kontakta oss och upptäck hur enkelt det kan vara att sälja en bil med vårt team på BILOPP.

Vi Köper din begagnade och avställda bil!

Har du ett gammalt eller begagnt fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Att sälja en begagnad bil kan känns utmanande, särskilt om processen är obekant för dig. Vi förstår att du inte har tid eller tålamod att slösa på processen – det är därför vi på BILOPP erbjuder en enkel upplevelse för köp och försäljning av begagnade bilar. Från att värdera ditt fordon till att hämta bilen på plats. Vi hjälper till med varje steg på vägen och ser till att din upplevelse blir helt problemfri!

Vill du ha en snabb & smidig affär?

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vi är här för att hjälpa dig! Vårt expertteam på BILOPP är alltid redo att hjälpa dig att få det bästa priset för din begagnade bil. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster, som att tillhandahålla marknadsanalyser och råd om hur du kan få ett bra pris, eller till och med sköta allt pappersarbete så att du inte behöver oroa dig för någonting.

Kontakta oss redan idag!

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar

Här är några svar på vanliga frågor.

Kan man göra ägarbyte på avställd bil?

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Gällande ägarbyte kan vi hjälpa till med denna del. Det som krävs är ett giltigt registreringsbevis – därefter hjälper vi dig att hantera hela biten.

Kontakta oss gärna vid frågor eller läs mer om ägarbyte på transportstyrelsens hemsida.

Vad kan hända om man kör avställd bil?

Enligt lag får en avställd bil inte brukas och köras ute på vägarna. Görs detta kan du behöva betala böter. Det enda undantaget för att få köra en avställd bil är om du är påväg till besiktning.

Kostar det att göra ett ägarbyte på bil?

Svar nej! Förut kostade det och transportstyrelsen tog ut en avgift för ägarbyte. Men det görs inte längre och är därför kostnadsfritt!

Hur snabbt kan jag få ett prisförslag?

Efter du har fyllt i vårt formulär återkommer vi alltid inom 24 timmar med ett prisförslag. Undantaget är om du ringer till oss så får du ett prisförslag på 10 minuter. Vi ser framemot att köpa din bil!

Kan BILOPP hämta bilen vid försäljning?

I vår tjänst ingår alltid fri upphämtning av den sålda bilen. Vi är  Norden största bilköpare. Kontakta oss för att sälja din bil.

Tappar bilen värde när den står avställd?

Svar ja, även fast du sparar pengar på att inte betala avgifter för den kan bilen bli sliten med tiden. Dessutom blir den bara äldre vilket kan påverka andrahandsvärdet. Sälj bilen till BILOPP och tjäna pengar på den redan idag!