NORDENS SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ DIN OBESIKTAD BIL NU!

Vill du sälja en obesiktad bil? Vi köper din bil oavsett om den är obesiktad, krockskadad eller har defekta delar. En obesiktad bil har automatiskt körförbud ute på vägarna. Om besiktningen inte har slutförts eller om din bil har misslyckats hämtar vi den åt dig – du behöver alltså inte besiktiga den innan du överför äganderätten till oss. Med det sagt, sälj din bil genom BILOPP Nordic för en lyckad och garanterad bilförsäljning!

Vi köper din obesiktade bil direkt!

Såhär går det till när vi köper din bil:
1. Berätta så mycket som möjligt om din bil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
3. Vi betalar med Swish för en säker och smidig transaktion.
4. Bilhämtning inom 24 timmar ingår vid försäljning!

Sälja bilen online – tryggt & bekvämt. Alla bilar köpes

Har du en gammal bil som står hemma på uppfarten och väntar på ett nytt hem? Låt oss på BILOPP Nordic göra jobbet åt dig och köpa din bil! Vi kan praktiskt tagit köpa alla bilar som befinner sig i Norden. Vår bilköpsprocess är lätt och enkel; vi skickar ut en prisvärering på din bil och plockar sedan upp den på plats. Sälj din bil till oss på BILOPP Nordic på bara ett klick! Betalningen skickas ut snabbt och enkelt genom Swish!

Varför oss? Enkel bilaffär – pengarna på kontot direkt!

Vi kan bilar in och utantill – detta är inte heller bara en metafor. När du anlitar oss för att värdera ditt fordon kan du vara säker på att du får bästa möjliga pris baserat på vår stora erfarenhet. Lita på oss – det finns ingen som är bättre kvalificerad än vårt drömteam av bilfantaster!

Ta det lungt! Vi tar hand om allt hela bilaffären

Lägg inte tid och energi på att åka runt till olika bilhandlare för att få en bilvärdering, eller sälja till en oseriös privatperson. Med BILOPP Nordic garanterar vi ett högt andrahandsvärde på din bil. Detta samtidigt som hela säljprocessen sköts online! Få din bil upphämtad inom 24 timmar och en utbetald Swish!

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Kostnadsfri upphämtning av obesiktad bil

Har du ett gammalt eller begagnt fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

På BILOPP Nordic förstår vi vikten av att få en bra affär när det gäller att sälja din begagnade bil. I vår tjänst ingår bekvämligheten av att någon annan hämtar din bil utan extra kostnad – och så snabbt! Med det sagt behöver du inte oroa dig om att behöva åtgärda skador eller om bilen är avställd. Vi hämtar din sålda bil kostnadsfritt inom 24 timmar efter genomfört och godkänt köp. Vårt mål är att göra bilköpet så stressfritt som möjligt och detta löfte kan hjälpa till att lätta på den bördan.

Vi köper din obesiktade bil med omnejd

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vi köper din bil oavsett vilka fel den har – vi tar hand om allt! Med det sagt behöver den inte vara i perfekt skick eller till och presentabel – allt är tillåtet här på BILOPP. Så om din gamla skrotbil har stått parkerad på uppfarten i flera veckor i sträck och du har kliat dig i huvudet och undrat vad du ska göra med den, behöver du inte leta längre! Vårt vänliga team är alltid redo och glada att hjälpa till med vilka problem du än står inför. Med vår tjänst ska det vara enkelt och smidigt att sälja bilen!

Vi Sköter allt pappersarbete när vi köper din bil!

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Att sälja en begagnad bil kan känns utmanande, särskilt om processen är obekant för dig. Vi förstår att du inte har tid eller tålamod att slösa på processen – det är därför vårt företag erbjuder en enkel upplevelse för köp och försäljning av begagnade bilar. Från att värdera ditt fordon till att hämta bilen på plats. Vi hjälper till med varje steg på vägen och ser till att din upplevelse blir helt problemfri!

Körförbud – Vi köper din bil direkt
Letar du efter en bilköpare som vill köpa din obesiktade bil? Vi köper din obesiktade bil! Så varför gå igenom besväret att försöka hitta någon som ger dig ett anständigt pris för ditt udda fordon när du kan gå till en pålitlig bilköpare som BLIOPP Nordic.

Varför sälja obesiktad bil?  #BILOPP Nordic

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vi är här för att hjälpa dig!
Att sälja en obesiktad och inte godkänd bil kan verka ointressant, men det har faktiskt sina fördelar! För det första är det mer tillförlitligt och säkert att sälja till en bilhandlare eftersom de är mer bekanta med bilens skick och är professionella köpare. För det andra kan det vara mer lönsamt att sälja till en återförsäljare än att sälja till en annan privatperson – eftersom en bilhandlare har stenkoll på bilens funktioner samt andra fördelar.

Slutligen innebär försäljningen av din bil till en återförsäljare mindre krångel för dig – allt du behöver göra är att sänka dina förväntningar och se till att köparna slåss om din skrotbil. Vem vet? Du kanske blir positivt överraskad av hur mycket du kan få för den! Skicka in uppgifter och information om din bil så återkommer vi inom 10 min med ett prisförslag!

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar om obesiktade bilar

Här är några svar på vanliga frågor.

Kan jag sälja utan registreringsbevis?

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Utan registreringsbevis del 1 och del 2 går det inte att sälja bilen till oss. Detta är obligatoriska uppgifter som krävs vid ägarbyte. Om du saknar dessa två delar eller har tappat bort de är kan du begära ut nya från transportstyrelsen, vilket görs här: https://www.transportstyrelsen.se/registreringsbevis

Vid stöld av dessa dokument är det viktigt att du skickar in en anmälan till polisen.

Vad händer om man kör en obesiktad bil?

Om man kör runt i en bil som har missat sin besiktningstid eller blivit underkänd kan man få böter. Med det sagt måste man hålla bilarna borta från vägarna om den är obesiktad.

Kan jag få en gratis bilvärdering?

Genom BILOPP får du alltid en gratis bilvärdering på din bil. Detta gäller oavsett om den är krockskadad, har defekta problem, är trasig eller avställd. Fyll i de efterfrågade uppgifterna och få en värdering inom 10 minuter.

Tar BILOPP Nordic emot alla bilar, oavsett skick?

En av de största fördelarna genom vår tjänst är att vi köper din bil oavsett skick, ålder, märke och modell. Vi är väl medvetna om att varje bil har ett andrahansvärde – därför är detta något som vi värdesätter högt.

Behöver jag få en godkänd besiktning innan jag säljer bilen?

Det underlättar självfallet om bilen är besiktad och godkänd innan vi köper den. Men om den inte är det kan vi köpa den ändå – det är de är som är det smidiga med vår tjänst på BILOPP.

Hur snabbt kan ni hämta såld bil?

Vanligtvis kan vi hämta bilen inom 24 timmar. Vi är stolta över att kunna erbjuda så pass snabb upphämtning då det inte är så vanligt. Kontakta oss redan idag för en fri bilvärdering och upphämtning av bilen.