SVERIGES SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ DIN DEFEKTA BIL NU!

Har du en defekt bil eller trasig bil som kostar för mycket att reparera? Tjäna istället pengar på din defekta bil och sälj din bil till oss på BILOPP Nordic – vi är Sveriges snabbaste och smidigaste bilköpare. Få ett prisförslag redan inom 10 minuter. Vi är en seriös bilköpare som alltid sätter ett högt andrahandsvärde på bilen!

Vi köper din defekta bil

Såhär går det till när vi köper din bil:
1. Berätta så mycket som möjligt om din defekta/trasiga bil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
3. Vi betalar med Swish för en säker och smidig transaktion.
4. Bilhämtning inom 24 timmar ingår vid försäljning!

Defekta bilar köpes för rätt rätt pris!

Att äga en trasig och defekt bil kostar både tid och pengar. På BILOPP Nordic förstår vi hur besvärligt och tidskrävande det kan vara. Undvik dyra bilreparationer och sälj bilen till oss istället! Vi har många års erfarenhet inom bilbranschen och sätter alltid ett högt andrahandsvärde när vi köper din bil.

Dessutom tar vi emot alla typer av bilar – oavsett ålder, bilmärke eller modell. Skicka in en förfrågan och ta reda på bilens andrahandsvärde!

Prisförslag inom 10 minuter – Köper defekta fordon!

Med vår snabba svarstid kan du sälja din bil på nolltid! Dessutom hämtar vi bilen inom 24 timmar efter godkänt prisförslag. Vi är en trygg och säker bilköpare som alltid föredrar tydliga dialoger.

För oss är det viktigt med en trygg och säker bilaffär. Att sälja en defekt och trasig bil har aldrig varit enklare!

Trygg och enkel bilaffär! Vi tar hand om allt hela bilaffären

Slösa inte tid på oseriösa privatpersoner eller tidskrävande bilhandlare när du ska sälja bilen. Att hitta rätt bilköpare kan ibland vara en lång och påfrestande process. På BILOPP Nordic ser vi till att göra din bilaffär så säker och enkel som möjligt. Vi är experter på området och har alla resurser som krävs för att att köpa bilen snabbt och enkelt.

Vi gör det möjligt att sälja defekt bil och trasig bil på ett smidigt sätt. Vi sköter hela bilaffären – från prisförslag till upphämtning av bilen. Med det sagt behöver den inte vara körbar, utan vi ordnar hela processen.

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP Nordic får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon  Snabbt & Enkelt!  Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Vi Köper din defekta bil eller fordon! Bilhandlaren

Alla defekta bilar köpes med omnejd och hämtas på plats och du får ett prisförslag inom 10 minuter. Kontakta Nordens bästa försäljningsplats för fordon.

Defekta och trasiga bilar kan vara ett verkligt besvär att hanter. Vi köper din bil i befintligt skick och tar emot alla typer av defekta och trasiga bilar. Det kan vara allt från trasigt hjullager, problem med motorn eller skador på bilen. Att äga ett fordon är kostsamt och tyvärr uppstår defekta fel och problem oftare än man tror.

Med vår tjänst på BILOPP Nordic går det att undvika dessa tidskrävande, oplanerade och dyra reparationer. Sälj defekt bil till oss och få ut pengar för den! 

Skräddarsydd & personlig försäljning. Bilar köpes

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Vi tar bilförsäljning på allvar – det är därför vi har varit är en av de största och smidigaste bilköparna i Sverige. Med vårt engagemang och skräddarsydda bemötande har vi fått ett gott rykte om förtroende och lojalitet hos våra kunder. Vi strävar efter att göra bilköpet problemfritt, bekvämt och enkelt från början till slut.

Få ett prisförslag på defekt bil inom 10 minuter. Snabbare och enklare har det aldrig varit att sälja bilen.

Går du i tankar om att skrota bilen? Sälj defekt bil till oss istället!

Har du ett defekt eller krockat fordon som bara står och samlar damm? Vi köper alla bilar och fordon och hämtar din bil i hela Norden.

På BILOPP Nordic förstår vi vikten av att få en bra affär när det gäller att sälja din begagnade bil. Skrota inte din bil – sälj den istället till oss på BILOPP Nordic och tjäna pengar på en bil som annars skulle stå vilande på uppfarten eller i garaget. Vi tar emot vilken bil som helst, oavsett modell, märke, skick eller reparationsbehov. Vi tror på att varje bil har ett andrahandsvärde – oavsett defekta problem eller trasiga delar.

Genom att få ut pengar av din gamla bil kan du investera i en helt ny. Utan att behöva lägga pengar på dyra reparationskostnader. Vårt team kommer till dig och hämtar bilen, så du behöver inte oroa dig för transporten. Så om du är redo att sälja din defekta bil – kontakta oss idag!

Sälj din bil inom 24 – Pengar direkt på kontot.

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

När vi köper bilar är säkerhet och trygghet två viktiga punkter som alltid ligger i högsta prioritet! Detta är något som vi anser är viktigt både för oss och kunden. Efter godkänt prisförslag betalar vi ut pengarna genom Swish. Vilket är ett tryggt och pålitligt betalningssystem som dokumenterar alla ut- och inbetalningar. Det innebär även att vi aldrig begär kontonummer eller liknande uppgifter för utbetalning. Utan det enda som krävs är telefonnumret – sedan är det klart!

Vi på BILOPP Nordic erbjuder alltid personlig och skräddarsydd service. Efter överenskommet värde på bilen tar vårt erfarna team hand om alla praktiska delar inom bilförsäljningen. Så som pappersarbete (ägarbyte), besiktning samt upphämning av bilen. Sälj bilen smidigt från soffan så sköter vi resten av arbetet!

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar

Här är några svar på vanliga frågor.

Kort om BILOPP Nordic

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Bilopp AB organisationsnummer 559193-9722, grundat 2019 i Stockholm. Vi köper och hämtar bilar i hela norden oavsett skick.  Vi har sedan dess växt och blivit en konkurrenskraftig aktör, med fokus på inköp av bilar. Vi är specialiserade på att köpa bilar, vi köper alla bilar i befintligt skick.

Får jag sälja bilen till privatperson?

Svar ja! Det går bra att sälja bilen till både privatpersoner och bilhandlare. Nackdelen med att sälja till en privatperson är att många tyvärr kan vara oseriösa som försöker få ner priset. Dessutom har du ansvaret för den praktiska biten som pappersarbete, besiktning, avlämning med mera. Fördelen med vår tjänst på BILOPP är att vi förstår värdet i bilar och erbjuder alltid ett fast pris.

Vad får man för en trasig bil?

Vi förstår andrahandsvärdet i en defekt bil och vet att det kan vara kostsamt att åtgärda defekta problem. Priset som vi erbjuder för att köpa din bil är varierande beroende på modell och märke. Vi köper alla typer av bilmodeller, från lyxbilar till äldre som inte har omhändertagits ordentligt. Få ett prisförslag inom 10 minuter på din defekta bil som du önskar att sälja – klicka här för att gå vidare.

Kan man sälja en trasig bil?

Försöker du göra dig av med en gammal, trasig bil? Oroa dig inte! Vi köper din trasiga bil! Vår process är bekväm och problemfri. Vi erbjuder till och med bekvämligheten att hämta upp bilen i hela Sverige. Vi gör en omfattande bedömning och erbjuder en lönsam lösning för ditt trasiga fordon.

Krävs registreringsbevis när man säljer bilen?

Registreringsbeviset räknas som ett intyg och är en värdehandling som påvisar vem som äger och ansvarig av fordonet. Just därför är det viktigt att registrera ägarbytet när du säljer bilen. Anmälan ska göras på del 2 av registreringsbeviset, vilket är den gula delen. Självklart kan även vi hjälpa till och guida om tillvägagångssättet här – tveka inte på att kontakta oss!

TIPS! Nu går det även att registrera ägarbytet digitalt i transportstyrelsens app och hemsida. Dock krävs tillgång (byta ut ordet) till registreringsbeviset när det ska registreras digitalt. Läs mer om krav och regler om ägarbyte här:

https://www.transportstyrelsen.se/agarbyte

Hämtar ni bilen vid försäljning?

Vi arbetar inom norden, men hämtar främst bilar inom 24 timmar i Sverige. Upphämtning är en självklarhet i vår process. Vi anser att det ska vara enkelt! Vill du köpa en ny bil eller har fått en trasig del på din nuvarande? Sälj bilen till oss – vi köper defekt bil!

Svar inom 10 minuter

Vi besvarar din förfrågan inom 15 minuter om din bil är av intresse för oss. Skickar du en förfrågan sent på kvällen får du svar nästkommande dag. OBS du kan alltid ringa till oss om du vill ha svar snabbare.

OBS vi besvarar endast din förfrågan om bilen är intressant för oss.

Har bilar bra andrahandsvärde?
Alla bilar har ett andrahandsvärde, hur högt detta år beror på faktorer som årsmodell, märke, hur långt den har gått osv. Vi värderar och köper alla typer av bilar och märken. Vill du sälja en defekt eller trasig bil? Skicka in alla fordonsuppgifter här (länka) och få ett kostnadsförslag på din bil inom 10 minuter.