NORDDENS SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ HUSBILAR!

Ska du sälja din husbil och letar efter en erfaren och pålitlig köpare? Då är BILOPP Nordic det bästa valet för dig! Vi är experter inom branschen och erbjuder hjälp med ägarbyte, besiktning, lån och allt annat som kan tänkas behövas. Vi tror på en enkel och smidig process när du säljer din husbil. Värdera husbil på 10 minuter!

Sälja husbil till företag

Så går du tillväga för att sälja husbil genom BILOPP Nordic:

1. Berätta så mycket som möjligt om din husbil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.
3. Vi betalar med Swish för en trygg och smidig transaktion.
4. Bilhämtning inom 24 timmar ingår vid försäljning!

Direktköp husbil – omgående betalning 

Som Nordens snabbaste bilköpare värderar vi din beg husbil inom endast 10 minuter när du ringer in till oss! När du sedan har accepterat vårt erbjudande genomför vi direktbetalning genom Swish till ditt konto – för trygg och smidig betalning. Oavsett var du befinner dig i Norden hämtar vi sedan din husbil inom 24 timmar.

Vi strävar alltid efter att göra din affär enkel och trygg – låt oss ta hand om din husbil idag!

Vi köper din husbil oavsett skick!

Försöker du sälja husbil? Ingen fara! Vi köper din husbil oavsett skick, miltal, årsmodell eller märke. Vi är intresserade av alla typer av husbilar. Med BILOPP Nordic kan du vara trygg med att du får ett rättvist pris, samtidigt som vi tar hand om hela försäljningsprocessen åt dig. Så låt oss göra din bilaffär smidig och lönsam. Kontakta oss idag och få din husbil såld med förtroende!

Fyll i vårt onlineformulär och få din husbil såld med trygghet och förtroende – värdera husbil här!

Vi hjälper dig hela vägen – utan dolda avgifter

Vi på BILOPP Nordic är stolta över att erbjuda erfaren och kunnig personal som alltid utför korrekt värdering av begagnad husbil. Vi har branschvana och är därför experter på att värdera begagnade fordon. När du säljer din husbil till oss kan du vara trygg med att det aldrig kommer att dyka upp några dolda avgifter. Vi är stolta över vår transparenta process och följer noga Transportstyrelsens riktlinjer. Din tillit är viktig för oss, och vi strävar alltid efter en ärlig och tydlig affär.

Ring oss direkt om du vill sälja husbil till företag redan idag – snabbt, smidigt och enkelt!

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP Nordic får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! Alla dagar om året.

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Sälja husbil – bilvärdering online

Fyll i vårt digitala formulär och få ett högt pris för beg husbil

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig att sälja din husbil. Som erfarna bilköpare tar vi hand om hela affären åt dig. Vi sköter allt från att registrera ägarbytet hos Transportstyrelsen till att besikta husbilen och åtgärda eventuella skador – vi tar hand om allt som krävs. Dessutom kan du känna dig säker med vår trygga Swish-betalning direkt till ditt konto. Din bekvämlighet och förtroende är våra främsta prioriteringar.

Sälja husbil till branschkunnig bilhandlare.

Vi specialiserar oss på att köpa husbilar och husvagnar av olika typer, modeller och klasser. Hos oss kan du räkna med en snabb och pålitlig onlinevärdering av din fordon!

Vårt främsta mål är att förenkla försäljningsprocessen för dig. För privatpersoner kan det vara en utmaning att hantera försäljningen av en husbil, då det kräver tid och kunskap. Istället för att du själv ska behöva ägna dig åt att skapa annonser på olika webbplatser eller i lokaltidningar tar vi över det arbetet och ser till att din husbil presenteras på ett optimalt sätt. På så vis kan du fokusera på det du är bäst på, medan vi tar hand om försäljningen av din husbil åt dig.

Skicka oss en förfrågan med alla detaljer om din nuvarande bil, vi återkommer sedan inom loppet av bara 10 minuter med en kostnadsfri värdering av det belopp vi är redo att betala för din bil. Passa på att sälja husbil till företag som kan bilbranschen.

rätt betalt för beg husbil!

Att sälja husbil och få en rättvis värdering är utmanande. Med vår långa erfarenhet inom bilbranschen garanterar vi ett rättvist och högt pris för beg husbilar. 

Vi på BILOPP Nordic är experter på att korrekt värdera din husbil, oavsett dess skick eller eventuella problem. Hos oss kan du tryggt sälja din husbil och undvika kostsamma reparationer. Vi erbjuder dig ett rättvist pris för din husbil, oavsett dess skick. Dessutom genomför vi en snabb Swish-betalning så snart affären är klar och du har godkänt vår bilvärdering. Det bästa av allt är att vi kostnadsfritt hämtar din husbil, var du än befinner dig i Norden.

Så, om du vill sälja din husbil på ett enkelt och lönsamt sätt, så är BILOPP Nordic det självklara valet. Vi är en ansedd bilhandlare som alltid följer Transportstyrelsens riktlinjer när vi köper din bil. Vi prioriterar seriösitet i varje affär. Kontakta oss redan idag och få det bästa värdet för din husbil!

Vi köper din husbil – ink. gratis upphämtning!

Har du sött på utmaningar vid försäljning av din husbil? Låt oss ta hand om det och säkerställa ett rättvist marknadspris åt dig! 

Med lång branschkompetens och djup kunskap om bilar, kan du som kund känna dig helt trygg när du säljer din husbil till oss. Har du någonsin känt frustrationen av en trasig husbil eller en husvagn som bara står i vägen? Vi har lösningen för dig! Vi erbjuder en smidig lösning genom att köpa din husbil, oavsett skick eller plats i Norden.

Du behöver inte längre bekymra dig om kostsamma reparationer eller försöka sälja den själv. Vi hämtar fordonet direkt på plats och tar hand om allt. Undvik att sälja din bil till oseriösa privatpersoner, låt oss vara din pålitliga partner istället. Vi på bilopp.se finns här för köpa din bil – på rätt sätt.

 

 

 

 

 

 

bilopp.se köper obesiktade och avställda husbilar

Funderar du på att sälja din husbil? Vi är här för att besvara dina frågor och underlätta din husbilförsäljning. Med lång branschkompetens och djup kunskap om bilar kan du som kund känna dig helt trygg när du säljer din husbil till oss.

För oss är det inga bekymmer när det komer till att köpa husbil som är avställd, obesiktigad eller har körförbud. Vi är beredda att snabbt och enkelt köpa husbilar av alla märken över hela Norden och vi hämtar fordonet åt dig.

Kontakta oss för en smidig och snabb bilaffär; vi köper din begagnade husbil till ett marknadsmässigt värde, även om den inte är besiktigad eller fungerar. Vi är intresserade av att köpa alla begagnade husvagnar och husbilar till rätt pris. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din försäljning!

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar

Här är några svar på vanliga frågor.

Kort om BILOPP Nordic

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Bilopp AB organisationsnummer 559193-9722, grundat 2019 i Stockholm. Vi köper och hämtar bilar i hela norden oavsett skick.  Vi har sedan dess växt och blivit en konkurrenskraftig aktör, med fokus på inköp av bilar. Vi är specialiserade på att köpa bilar, vi köper alla bilar i befintligt skick.

Hämtar ni bilar i hela Sverige?

Ja, självklart. Vårt företag hämtar din bil oavsett skick! Om det är körförbud, avställd, krockad eller till och med om den står på verkstad.

Hur säljer man bilen till er?

Ring eller skicka in en kostnadsfri förfrågan. Våra kunniga inköpare ger dig ett prisförslag. Godtar du vårt erbjudande kan vi åka ut direkt där bilen står och köpa den på plats eller så köper vi bilen direkt via telefon. Du behöver inte åka till oss och visa upp bilen, det tycker vi är krångligt för dig! Du får din betalning direkt och vi har flera betalningsmetoder. När du väl fått pengarna så utför vi ägarbytet & sköter allt pappersarbete. Vi hämtar bilen med vår bärgningsbil. Står din bil på en bilverkstad så ordnar vi hämtning. Vi köper bilar över hela Sverige.
Hur betalar ni?

Vi betalar alltid först, därefter hämtar vi bilen. Vår köpprocess är mycket enkel och smidig. Vi köper din bil och betalar omgående via Swish, banköverföring eller kontant på plats.

Distansköp - Sälj bilen från soffan.

Vi är Sveriges snabbaste bilköpare och det står vi för. Vi köper din bil direkt via telefon. Så enkelt är det, Ja du läste rätt. Godtar du vårt pris direkt så har du pengarna på kontot inom 5 minuter. Vi sköter anmälan till Transportstyrelsen och hämtar bilen helt kostnadsfritt över hela landet.

Köper ni alla bilar?

Nej inte riktigt. Vi köper de flesta bilarna. Vi har inga krav på bilens skick och funktionalitet. Vi köper bilar med trasig motor, krockskadade bilar, taxibilar, entusiastbilar, veteranbilar och arbetsbilar. Vi förbehåller oss rätten att tacka Nej till vissa inköp där vi anser att det inte är lönsamt. OBS att vi kan tacka nej till köp av din bil!

Svar inom 10 minuter

Vi besvarar din förfrågan inom 15 minuter om din bil är av intresse för oss. Skickar du en förfrågan sent på kvällen får du svar nästkommande dag. OBS du kan alltid ringa till oss om du vill ha svar snabbare.

OBS vi besvarar endast din förfrågan om bilen är intressant för oss.

Köper ni bilen eller säljer ni den åt mig?
Nej, vi köper din bil rakt av. Du behöver inte vända dig till komplicerade auktionstjänster, budgivartjänster eller Blocket där det kryllar av oseriösa privatpersoner. Allt detta är tidskrävande, Bilado är tjänsten för dig som vill sälja bilen utan att behöva vänta.