NORDENs SNABBASTE BILKÖPARE

SÄLJ DIN KROCKADE BIL NU!

Vi är en erfaren bilköpare som har tagit fram tjänsten BILOPP för dig som vill sälja din bil utan massa strul. Vi köper alla typer av biler, oavsett om det är en krockskadad bil, defekt bil eller trasig bil. Vi köper bilar oberoende av prisklass, märke och modell. Dessutom till ett bra pris!

Vi köper alla bilmärken och modeller

✔️Prisförlag 10 minuter   ✔️Gratis bilhämtning   ✔️Betalar med swish

Vi köper din krockade bil direkt!

Såhär går det till när vi köper din bil:
1. Berätta så mycket som möjligt om din bil.
2. Få ett prisförslag inom 10 minuter från oss.

3. Vi betalar med Swish! Säker & smidigt!
4. Bilhämtning inom 24 timmar vid såld bil.

Vi sköter hela bilaffären – från prisförslag till upphämtning!

Vi strävar alltid efter att göra bilköpsprocessen så enkel och rolig som möjligt – utan att dra ner på kvaliteten. Vi tar alltid hand om varje steg i processens gång, från kostnadsfri värdering på din bil till upphämtning av bil vid godkänt pris. Vi förstår betydelsen av att sälja bilen och att det är en stor affär, därför lägger vi alltid största vikt i att erbjuda professionell och personlig hjälp. 

Köper alla bilar oavsett hur krockskadat fordonet är!

Har din bil sett bättre dagar? Vill du bli av med din bil utan att behöva gå igenom besväret att sälja den på egen hand eller genomgå dyra reparationer? Då behöver du inte leta längre! Vi på BILOPP Nordic erbjuder ett bekvämt och enkelt sätt att sälja din bil i vilket skick som helst.

Oavsett om du har en bil som är rostig, repad eller har varit med om en kollision nyligen är BILOPP Nordic här för dig!

Hämtar såld bil inom 24 timmar i hela Norden.

Förutom att erbjuda snabba bilvärderingar garanterar vi också en snabb uthämtning av bilen när vi har köpt den. Vi hämtar bilar på plats i hela Norden – utan någon extra tilläggskostnad eller dolda avgifter vid upphämtning.

Det har aldrig varit snabbare eller enklare att sälja bilen!

Vi är bilköparen som köper din bil direkt över telefon.

Du behöver inte åka och visa upp bilen. Vi köper din bil direkt via telefon eller åker ut dit bilen står. Vi har heller inga krav på din bils skick, servicehistorik eller funktionalitet.

Vi köper din bil 100% oavsett.

Vi köper alla bilar oavsett skick! Trasiga, krockade, defekta, avställda bilar köpes även med körförbud m.m.

Vi kontaktar er inom 10 Minuter.

Slipp oseriösa bilhandlare! Vi hjälper dig hela vägen från pappersjobb till bilhämtning.

Betalning direkt på ditt konto.

Genom BILOPP Nordic får du betalt direkt till ditt konto utan tjafs och krångel. Vi använder oss av tjänsten Swish.

Vi hämtar bilar inom 24h i hela Norden.

Vi köper och hämtar bilar i hela Norden. MISSA INTE! Även bilar som står på verkstad eller med lån.

Läs senaste

Nyheter och tips! Alla bilar köpes

Vi hjälper dig från kontakt till såld bil eller fordon. Snabbt & Enkelt! 24/7 – alla dagar om året!

Vi är omtyckta ♥️ av våra kunder

Ett axplock från våra nöjda kunder runt om i Sverige

Skulle åka till min familj och fira jul när min bil gick sönder, då ringde jag Bilopp.se. Efter bara 20 minuter var de på plats för att hämta samt betala för den. Jag fick till och med en lånebil så jag kunde åka vidare min familj för att fira jul! Tusen tack till all personal på bilopp.se, ni räddade verkligen min jul! TACK!
 

Isabelle B
Kund hos BILOPP
Läs mer recentioner på Hitta

Quis blandit turpis cursus in hac habitasse platea dictumst quisque sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris nunc congue nisi

Sarah Morrison
Founder of xyz.com

Rhoncus mattis rhoncus urna neque viverra justo nec ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim sed faucibus turpis in eu mi bibendum neque

Leland Bloggs
Founder of xyz.com

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in hac 

Jessica Morrison
Founder of xyz.com

Snabb Bilvärdering Online

Kontakta bilopp.se och få ett bra priserbjudande

Prisförslag inom 10 minuter via telefon! Tryggt & Smidigt. Alla dagar i veckan!

Vårt uppdrag är att göra försäljningen av en bil från dödsbo så enkel och säker som möjligt. Vi hanterar allt nödvändigt i processen, såsom att meddela Transportstyrelsen om ägarbytet, plocka upp bilen med mera. Så att du kan vara lugn och veta att din transaktion tas om hand på ett enkelt sätt!

Tryggt och säkert –  vi köper din bil!

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

När du ska köpa en bil är det förstås viktigt att hitta det bästa priset, men det är minst lika viktigt med säkerhet och trygghet under köpet. När du ska köpa en bil är det förstås viktigt att hitta det bästa priset, men det är minst lika viktigt med säkerhet och trygghet under köpet. Vårt köp av ditt fordon ger dig inte bara en ekonomisk vinst, utan också en känsla av trygghet och lugn.

Alla våra köp dokumenteras och avtal skickas ut. Dessutom framgår alla transaktioner på Swish där vi betalar ut. Allt detta är en del av vårt åtagande att leverera en fantastisk bilköpsupplevelse med oss på BILOPP Nordic.

Snabb & säker betalning genom Swish.

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Efter godkänd bilvärdering och överenskommet avtal sätter vi in pengarna direkt på kontot. Du behöver inte oroa dig för någonting när det gäller säkerheten för dina personuppgifter – allt detta tas om hand av Swish. Det enda som krävs är att du har registretat och kopplat till kotnonummer samt telefonnummer till Swish. Med detta smidiga tillvägagångssätt sparar både vi på BILOPP Nordic och du som kund tid och energi.

Sälja bilen snabbt – Vi köper krockade bil online!

Har du ett gammalt eller begagnat fordon som står? Vi köper alla bilar och fordon i hela Sverige med omnejd. Sveriges bästa försäljningsplats för fordon.

Om du letar efter ett smidigt, snabbt och enkelt sätt att sälja krockad bil, sälja skadad bil eller sälja trasig bil finns vi på BILOPP Nordic här. Att sälja den till oss är verkligen en win-win-situation. Vi återkommer alltid inom 10 minuter med en prisvärdering på din krockade bil. Så varför vänta? Ta tillfället i akt nu och förvandla din bil till pengar direkt.

Skräddarsydd & personlig försäljning.

Behöver du pengar snabbt eller har en begagnad, avställd eller defekt bil, få ett prisförslag inom 10 minuter hos BILOPP Nordic.

Vill du köpa ny bil, men vet inte vad du ska göra med den gamla? Vi hanterar inte bara hela processen för bilköp och hämtning av bilen, utan erbjuder även omfattande administrativt stöd! Det inkluderar registrering och överföring av äganderätten på fordonet, snabb besiktning vid behov och alla andra nödvändiga krav.

Vi är din personliga bilpartner för en stressfri upplevelse! 

seb_bilopp
nordea_bilopp
seb_bilopp
nordea_bilopp

FAQ – Frågor & Svar

Här är några svar på vanliga frågor.

Får man sälja krockad bil?

Vi köper och hämtar bilar i hela norden

Svar ja! Vi köper din krockade bil – detta gäller oavsett hur omfattande skador bilen har. Vi är seriösa bilköpare som är aktuella i hela norden och tar emot alla bilmärken samt modeller. Vi erbjuder alltid snabba och enkla lösningar för att bli av med fordon som kanske har sett bättre dagar. Vi på BILOPP är medvetna om att det uppstår svåra situationer och vi vill hjälpa till att göra dem lättare – så låt oss köpa din kraschade bil idag! Skicka in en förfrågan redan idag och få ett prisförslag inom 10 minuter. .

Hur fungerar det med ägarbyte på bil?

Vi gör det enkelt att byta bilägarskap! När du säljer en begagnad bil kan det vara besvärligt att hantera pappersarbete för överföring av äganderätt. Därför erbjuder vi på vårt företag enkla och säkra lösningar för att förenkla det för dig.

Du kan även registrera ägarbytet enkelt på trafikverkets app och hemsida. Läs mer om ägarbyte här https://www.transportstyrelsen.se/agarbyte (länka) Eller kontakta oss vid frågor!

Hur säljer jag min bil snabbt?

Om du har satt ett fast och attraktiv pris kan du snabbt och enkelt sälja din bil till bilförsäljare. På BILOPP värdesätter vi alltid ett högt pris på din bil och köper den vanligtvis inom 24 timmar. Allt börjar med att du får en kostnadsfri värdering på din begagnade bil. Sedan börjar säljarprocessen och vi planerar upphämtning av fordonet på plats. Du kan förvänta dig en smidig resa från och med nu – en snabb lösning med minimal ansträngning.

Kan jag sälja min bil på nätet?

Svar ja! Vår tjänst på BILOPP är utformad efter att du ska kunna sälja bilen på nätet genom vår sida och få betalt direkt efter! Klicka här för att få en bilvärdering (länka till formulär).

Vart kan jag sälja min bil?

Vi köper och hämtar din bil i hela norden. Dock är vi som mest effektiva och kan fullfölja vår tidsgräns om upphämtning inom 24 timmar i Sverige. Oavsett vart du bor någonstans, om du har en krockad bil eller inte, köper vi din bil. Snabbt, smidigt och enkelt!

Hur fungerar det med ägarbyte på bil?

Vi gör det enkelt att byta bilägarskap! När du säljer en begagnad bil kan det vara besvärligt att hantera pappersarbete för överföring av äganderätt. Därför erbjuder vi på vårt företag enkla och säkra lösningar för att förenkla det för dig.